Politika Privatnosti

RCR pro retail doo Beograd-Voždovac (u daljem tekstu: Trgovac) posvećuje punu pažnju zaštiti podataka o ličnosti korisnika sajta www.piquadrosrbija.com odnosno kupaca koji od Trgovca kupuju proizvode preko navedenog sajta.
Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kod Trgovca kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

Trgovac preduzima odgovarajuće tehničke i organizacione mere radi zaštite od neovlašćenog ili nezakonitog korišćenja ličnih podataka kupca, uključujući i šifrovanje podataka u skladu sa važećim standardima.

Tokom posete sajtu www.piquadrosrbija.com Trgovac može prikupiti određene lične informacije koje su neophodne kako bi kupac podesio svoj nalog, kao i podatke koji su neophodni u svrhu naplate ili isporuku porudžbine.

Informacije neregistrovanih korisnika se ne čuvaju trajno, već se zadržavaju samo onoliko koliko je potrebno za obradu porudžbine, eventualnog povrata ili zamene, odgovora na bilo kakvu primedbu/povratnu informaciju ili radi dostavljanja promotivnih informacija za koje ste prijavljeni.

Ukoliko Kupac više ne želi da se bilo koji njegov podatak nalazi u bazi kupaca, potrebno je da pošalje zahtev na e-mail piquadro.galerija@gmail.com . Trgovac će obraditi takav zahtev i e-mailom obavestiti Kupca o uklanjanju podataka iz baze kupaca.

Trgovac neće predati podatke o kupcima koji su prikupljeni putem sajta www.piquadrosrbija.com ili koje čuva u bazi registrovanih kupaca bilo kom trećem licu, osim ukoliko je na takvu predaju podataka obavezan u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije. Maloletnici ne mogu koristiti internet prodavnicu www.piquadrosrbija.com.

Sajt www.piquadrosrbija.com može da prepozna ranijeg korisnika pomoću kolačića. Kolačići personalizuju posete sajtu u skladu sa ličnim potrebama korisnika. Kolačići se mogu onemogućiti podešavanjem Internet postavki uređaja kojim pristupate sajtu.